Thursday, August 20, 2009

Glory Glory Burnley FC!

Sebuah pasukan yang entah dari mana datang-nya, Burn, Bun, Ben..Entah aku nak menyebut pun tidak berapa ingat. Owh ya, Burnley barangkali. Tak silap aku pasukan ni dulu main liga estet-estet. Baru tahun ni naik main EPL. 'First game', dorang kalah dengan Stoke City 2-0. Kira ok la tu. Stoke pun dah lame main dalam EPL kan. Pengalaman pun dah banyak. Semalam Ben, Bun, eh Burnley main 'second game', lawan 'team' mane tah. Aku pun tak kenal gak. Tak tahu pun 'team' ni wujud. Man Tobak, Mancis, entah ape name 'team' tu. Tapi ada Man-man la kat depan tu. Mangkuk kot. Dorang declare 'team' dorang paling 'power' kat atas planet sekarang.

Kira ok la. Burnley menang 1-0 je pun. Memang team Mancis ni power la. Kalau tak 'power', memang kalah banyak kan? Burnley je pon. Hehehe..kepada siapa-siapa yang rasa peminat 'team' Mancis tu, maaf la ye. Sebab aku tak ingat name penuh 'team' korang tu.



Gambar aku curik dari Soccernet

7 comments:

cipan said...

adush..mau berdesing peminat Mancis (which is not so me!!)..aku turut bergumbira mendengar perkabaran ni masa drive ke opis (x tgk pon..lebih afdhal tdo)...gergasi pon leh tumbang kalo silap langkah

Lanz™ said...

Aku suka...jom register club Burnley..ngeh2!!

@r3|4^2 said...

chaittt!!!

Hafeez N. said...

bro.post yg bikin panas kt fan tegar cam aku.haha..

agHoo said...

caya la burnley!!

bro,join la fantasy league aku kalo ada beran!wakaka

unicorn said...

aghoo : ko main yahoo fantasy football ke?

Anonymous said...

siak tol ko ni..

berani ko kutuk team yg aku puja2 tu