Wednesday, November 26, 2008

Saturday Nite Fever


Terima kaseh sekali lagi kepada Puan Maslina. Ini kali kedua seingat aku berterima kaseh kepada Puan Maslina kerana mengirimkan lakaran aku ini. Di harap-kan dengan ucapan terima kaseh ini dapat-lah di balas dengan membelanja aku mee goreng mamak di warta Bangi yang di canang-canangkan sangat sedap itu.

Aku tidak pasti kenapa aku lakar-kan mamat ini. Mungkin pada masa itu aku sedang mendengar lagu-lagu Elvis. Atau mungkin juga pada hari itu ada parti malam DJ di kampus aku. Serius aku sudah lupa bagaimana boleh terhasil lakaran ini.

Tidak mengapa-lah. Cukup untuk di jadikan koleksi aku. Walaupun tiada iras Elvis di sini.

13 comments:

a.r.e.|.a.n.z said...

yeah 1st to comment!!!

Afida Anuar said...

yeah 2nd to comment!!!

aku wase mung ni musti gi parti malam DJ kt infy ari tu..kan?kan? sbb tu lakaran ni terhasil..

aku wase la...eheh..

Qica@Noli said...

ade gak iras elvis skit..
tp iras mat bangla byk..erkk!

saizulhafiz said...

elvis..lagenda tu.aku pn ada byk lagu dia..best2

miezi said...

mat bangla? LOL..to a certain point, mmg ye pun. Erk

unicorn said...

a.r.e.|.a.n.z : ye, tahniah sebab 1st to comment. sori, aku xde belon nak bg utk pengomen pertama

afida : ye, tahniah gak. aku pernah laa pegi dulu. tp xpenah join pun. xsanggup aku bergelumang dgn bau peluh ketiak orang2 sane tu.

qica : mesti sbb tang jambul die tu, kan? haha

saizul : legend beb. sampai skrg.

miezi : hahaha...elvis bangla. layannn

Aqila Aini said...

salam.

thx for visiting my blog.

and as well as the inspiring comments also.

thank you.

:)

N.H.A said...

Hmm, tiada iras Elvis? Mungkin iras John Travolta yg memainkan watak Tony Manero di dlm cerita Saturday Night Fever tu? Atau gambaran encik Unicorn ketika menyarung baju putih dan berangan menjadi Tony? Tang hidung tu dah ade rupa :P

Apa2 pun.. encik Unicorn memang pandai mengarang dan melukis.. cukup menghiburkan hati apabila membaca blog ini.. Keep it up!

agHoo said...

sek2 mu nih..

unicorn said...

aqila : sama-sama

N.H.A : terima kasih.tang hidung jugak yg ko highlight kan...penat aku lukis jambul dia besar-besar.hahaha

aghoo : bukan sek2 aku.xkenal mamat nih

maslina said...

ahaa.. aku rasa takde kaitan dgn disco night yg penuh dgn ketiak2 busuk tu.. (yet i wonder kenape masih ada diantara kita yg sanggup redah menari dgn diorg..)
sbb nye disco night tu slalu dibuat malam jemaat aka thursday night. mungkin ko saje nak wat gaye cucuk langit sbb hepi exam dah habis kot waktu tu.. ahahah.
dan setahu aku ko takde pulak penah dgr lagu elvis dlu2. lagu2 jiwang karatz byk gak. awie dan sewaktu dgnnye uhuhuhuh.
mamak warta tu yg sedap ayam madu dia lah.. bukan mee goreng. aku skang dah tak suka makan mee goreng dah. n klo nak kene suh lan bawak la sbb tak sesuai aku dgn perut buncit ni nak dok lepak2 kat kedai mamak lagi ahaksss~~~ (psst tpt feveret aku skang maulana serdang daa... )

unicorn said...

maslina : aku ade dgr lagu2 elvis ngn bryan robson la dulu. tp xpenah nyanyi dpn ko. sbb mcm xmasuk je ngn aku...hahaha.
aku pasang lagu dancing queen aritu pun ko dah gelak, tu aku mls nak psg lg lagu2 lame...nanti ko cop aku oldies pulak

wr@ said...

yep.i agree with maslina.suka sgt mkn tose kt maulana.huh,sedap gila.tp ms dolu2.lani ,jarang sudah.