Wednesday, January 7, 2009

RE : Percubaan Kali Kedua

Baik-lah, menjawab kepada nukilan semalam. Ya, memang lakaran itu adalah wajah mantan Perdana Menteri, Tun Mahathir. Tahniah kepada mereka yang meneka dengan tepat. Kepada Maslina, sememang-nya aku sengaja meletak label poli-tik sebagai 'hint'. Namun, apabila terbaca komentar ReeBelle, membuat-kan aku tertawa. Kerana terlupa aku sudah menama-kan gambar itu Mahathir2.jpg. Pandai sungguh si ReeBelle ini. Macam Sang Kancil.

Walau-bagaimanapun, aku agak berpuas-hati kerana 'pengujian pasaran' kali ini, ramai yang berjaya meneka dengan betul wajah tersebut. Sedikit peningkatan untuk aku. Tapi aku tahu masih banyak yang perlu di perbaiki.

Dan berbanyak-banyak maaf kerana stok bekalan kacang tanah cap Ngan Yin untuk pemenang sudah kehabisan. Seperti yang tertera pada nukilan sebelum ini, hadiah akan di beri selagi stok masih ada. Keputusan adalah muktamad. Sebarang surat-menyurat tidak akan di layan.

Di bawah ini adalah gambar yang aku jadi-kan rujukan lakaran. Terima kasih di atas segala komentar. Aku tersangat-sangat menghargai-nya.

Tun Mahathir yang dihormati.

8 comments:

Afida Anuar said...

wlupun kacang cap ngan yin tu dah abes,pizza cap domino sekotak kecil macam mana? tak pun percutian ke bali... erkkk.

miezi said...

idolaku kini selamanya..cewahhh

razor said...

bro, aku lah peneka tertepat kan?

tun sedang duduk di kerusi dan mukanya terpaling tu ha...

layan tak suratku hini?

huhu

BudAk hijAu said...

i love Tun M...

muuuah...

haih~

unicorn said...

afida : mung silap peraduan kot ni.

razor : yup, anda peneka tertepat. siap teka gambar mane tu..tahniah2. 10 markah utk anda..sila redeem hadiah di kaunter LHDN berdekatan

miezi & budak hijau : semoga beliau pjg umur dan murah rezeki

agHoo said...

esok men futsal..jgn malas2

ReeBeLLe said...

owh terharu nye name aku disebut dlm entry ni.. heheh

anyway.. tape2.. jgn putus ase.. sile troskan dgn percubaan kali ke3 plak..

disbbkan kagum ngan kebolehan ko melukis gune paint.. aku hadiahkn ko sebuah link dr blog aku.. hehehe sekian..

unicorn said...

aghoo : aku buat overtime esok..haha

reebelle : terima kasih di atas hadiah kamu itu.. =)